Allegion

Smart Relais 2 3063:
Den måske mest effektive
adgangskontrol i verden.

Det digitale SmartRelais 2 3063 er udviklet til systemmiljøer med SmartCards. Det understøtter læseteknikken MIFARE® Classic, MIFARE Plus® og  MIFARE® DESFire®. Det digitale SmartRelais 2 er en elektronisk kontakt, der kan tændes med et ID-medie fra SimonsVoss (transponder eller SmartCard).

Dermed har SmartRelais funktion som en adgangskontrollæser eller nøglekontakt. I system 3060 åbner det elbetjente døre, porte samt bomme, og tænder/slukker lys, varme og maskiner. Det videregiver ID-data til fremmede systemer, f.eks. tidsregistrering, kantineafregning eller Facility Management.

Enestående er den omfattende Gateway-funktionalitet i SmartRelais 2 3063 i virtuelt netværksforbundne låseanlæg: Overfører De aktualiserede spærrelister eller nye berettigelser til SmartRelais 2 - så snart berørte personer kommer inden for radiorækkevidde af Relais'et, bliver deres ID-medier automatisk omprogrammeret.

Top-Design inkluderet.

Med sit elegante hus integreres SmartRelais diskret i omgivelserne. Det har modtaget red dot design award for det smukke design.

Smart Relais 2

Digital Smart Relay 3065 with Mobile Key.


Allegion