Allegion

Locking-System-Management-Software.
SOFTWARE TIL EFFEKTIV ANVENDELSE
AF INTELLIGENTE SYSTEMKOMPONENTER.

Intelligente komponenter udgør basis for det digitale låse- og adgangskontrolsystem.

Softwaren er det element, der binder sammen, så alle opgaver kan udføres hurtigt og komfortabelt: udstedelse af transpondere til nye medarbejdere, programmering af låsecylindre med aktuelle rettigheder, udlæsning af adgange via netværket.

Jo mere komplicerede kravene er, desto mere omfattende skal softwaren være udbygget. Til at løse standardopgaver, behøves kun en nem software. En koncern med afdelinger over hele verden har brug for en højeffektiv pakke.

I System 3060 kan De vælge den rigtige software blandt forskellige løsninger. Kompabiliteten af de enkelte versioner sikrer Deres fremtid.OM STORE OG SMÅ SYSTEMER.

Meget små systemer, især på det private område, kan konfigureres hurtigt og uden store omkostninger med programmeringstransponder 3067, uden brug af PC eller speciel software.

Til alle andre systemer anvendes Locking-System-Management (LSM). Softwaren sammensættes efter kundens krav af udgaver og moduler, og vokser i takt med stigende krav.

Startversionen LSM Starter er specielt egnet op til 20 døre og 100 personer. I små til mellemstore systemer er LSM Basic Edition tilstrækkelig til den enkle låseplansadministration.

LSM Basic Online Edition indeholder nyttige funktioner så som virtuelt netværk, protokollering af ændringer eller integreret rapportering.

De kan tage skridtet fra den rene låseplanssoftware til administrationssoftwaren med LSM- programmerne »Business“ og ”Professional“: Databasebaseret, flerbruger- og multibruger funktion, med integreret rapportsystem. I adgangskontrolsystemer med flere lokaliteter forenkler anvendelsen af et WaveNet radionetværk administrationsarbejdet og reducerer dermed omkostningerne betydeligt.

Allegion